ventetid, lingeri, amning, undertøj, graviditet
banner

BH sortiment

Forestil dig en amme BH der opfylder alle dine behov – komfort, støtte, design, kvalitet, pasform og tilføj funktionalitet & anvendelighed. Dette er alle kritiske elementer der gør forskellen mellem en god og en fantastisk sømløs amme BH. Det silkebløde og åndbare mikrofiberstof, ligger sig til din krop som er under forandring. Samtidig er hud til hud kontakten mellem mor og baby optimal under amning pga. af det unikke design. Dette bærer hele dit bryst, når amme funktionen åbnes og giver tæt hud-til-hud kontakt, bidrager derved positivt til din amme oplevelse!

Sømløs Graviditets BH

Giver støtte til den vordende mor i en sårbar periode

En kvindes bryster er meget sensitive i den periode hun gennemgår en graviditet. Carriwells Sømløse Graviditets BH hjælper vordende mødre til at føle sig afslappet; denne BH er speciel designet til vordende mødres behov for komfort, fleksibilitet, støtte og funktionalitet.

Læs mere…
Carriwell

Carriwell

Komfort BH

Når du leder efter en blød og utrolig behagelig BH

Dette er den ideelle BH for gravide kommende mødre og ammende mødre med sensitive bryster. Denne enkle BH kan bruges både dag og nat pga. stoffets utrolige blødhed og fleksibilitet.

Læs mere…

Sømløs Amme BH m/GeléBøjle  ®

Den naturligste, støttende Amme BH nogensinde

Den fantastiske fleksible Gelébøjle  ® giver dig den støtte du har brug for samtidig med, at være blød og behagelig at have på. Gelébøjlen  ® er den naturligste måde at få støtte på i din amme BH. Ammevejledere godkender Carriwell´s Amme BH m/GeléBøjle  ®. Læs mere omkring hvad eksperter siger om Carriwell’s BH m/GeléBøjle® her

Læs mere…
Carriwell

Carriwell

Padded GelWire® Support Nursing Bra

Award-winning Gelwire® design.

Designed for fuller breasts and curves, this patented “seamless” nursing bra combines unique GelWire® support with light removable moulded pads to create exceptional support and beautiful shape.

Læs mere…

Amme BH m/indlæg

Den mest facongivende Amme BH vi nogensinde har udviklet

Carriwells Amme BH med indlæg er en blød og behagelig BH, der former sig efter din krop. Den enkle klips som kan åbnes med en hånd, blotter hele dit bryst ved amning, no giver optimal hud-til-hud-kontakt mellem dig og dit barn

Læs mere…
Carriwell

Carriwell

Sømløs Amme BH

Den mest behagelige amme BH du nogensinde kommer til at prøve!

Carriwells Sømløse Amme BH er en blød og behagelig BH, som følger din krop i takt med den forandre sig. Den enkle ammelukning blotter hele brystet når du ammer. Du opnår derved maksimal hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby.

Læs mere…

Amme BH m/Blonde

Amme BH'en der sikkert kombinerer design, komfort og anvendelighed.

Denne amme BH er speciel designet til de mødre der sætter pris på komfort og støtte uden den hårde bøjle, og som godt kan lide det feminine ved en blonde BH.

Læs mere…
Carriwell

Carriwell

Amme BH m/blondekant

Den mest enkle amme BH, du nogensinde vil støde på.

Denne amme BH er udviklet til de mødre der vil have en enkel kryds-over amme BH og derved mulighed for tæt kontakt med babyen.

Læs mere…

Amme BH i økologisk bomuld

Naturlig - en mere behagelig Amme BH

Denne amme BH er lavet i åndbar økologisk bomuld, der føles mere behagelig i den varme tid på året. Ikke kun er materialet meget blødt, designet giver støtte, komfort og facon. Derved en blidere oplevelse til mor og baby.

Læs mere…
Carriwell

FIND DEN RIGTIGE BH STØRRELSE

Størrelsesguide - klik her


KONTAKT

Carriwell Aps
Virkelyst 10
7400 Herning
Denmark
E : info@carriwell.com
T : +45 97 21 1603

© 2009-2018 Carriwell - All Rights Reserved